facebook

Herstellingen van natuursteen en composiet.

Bij mij kunt u terecht voor het vakkundig bijwerken van beschadigingen aan alle natuursteen . 
De technieken die worden toegepast om het gewenste resultaat te bereiken, zullen vaak niet zo ingrijpend zijn als algemeen wordt verondersteld .

Door de beschadiging zelf te behandelen, zonder hierbij over te gaan tot ingrijpende procedures zoals het uitbreken of vervangen van het betreffende stuk, kan het probleem meestal opgelost worden zonder onnodige extra kosten.

Van gevreesde ongemakken, zoals bijvoorbeeld het ontruimen van de omgeving (meubels, gordijnen, …), is er bij ons geen sprake, aangezien de hoeveelheid vuil, water en stof tot het absolute minimum beperkt blijft . In die mate zelfs dat stofzuiger en/of vochtige doek volstaan om alles weer als van oudsher te laten glanzen. Eens zo prettig om weten, want bij de normale werkwijze kan het vervangen of helemaal herbewerken van natuursteen tot onaangename verrassingen leiden, zeker in afgewerkte woningen.

 

Vloeren

In tegenstelling van wat er maar al te vaak beweerd wordt bij beschadigingen van vloeren moeten deze niet compleet opnieuw gepolijst worden als er krassen op zitten of als er beschadigingen zijn . Helaas hebben veel bedrijven die vloeren polijsten niet de kennis of de wil om een deel van een vloer te herpoijsten of te gaan behandelen . Hierdoor lopen de kosten dadelijk op in de duizende euro's en maar al te vaak komt de glans niet eens terug zoals het oorspronkelijk was .

Ik kan in veel gevallen de betreffende problemen oplossen zonder de gehele vloer te behandelen en hierdoor dus ook kostenbesparend en met minder ongemakken u een oplossing bieden .

let wel op : Indien een vloer barsten of scheuren vertoont die veroorzaakt zijn door het werken van de ondervloer of werken van het gebouw dan kunnen wij hier geen oplossing bieden zonder dat de oorzaak wordt weggenomen voor het probleem.

 

Keuken aanrecht

De keuken het levend hart van elke woning .
Helaas zijn ook keukentabletten gevoelig voor schade . Zelfs indien u een granieten aanrecht heeft dan bestaat de kans dat er kleine hoekjes afgestoten worden door het dagelijks gebruik van het aanrecht .
Wij zullen deze schade in de meeste gevallen onzichtbaar kunnen wegwerken zonder het tablet te moeten vervangen . Dus ook zonder nevenschade en kleurverschillen bij het vervangen van onderdelen .
Hier ziet u een voorbeeld van zo een beschadiging . Voor en na onze interventie

 

Stijlschouwen

Gezellige warmte op koude dagen.
Maar een stijlschouw in natuursteen is het onderdeel in een woning wat het meest onderhevig is aan mogelijkheden tot beschadiging .Vaak worden hier zachtere steensoorten gebruikt die vrij gevoelig zijn voor schade en vlekken . Door onze jaren ervaring in deze materialen kunnen wij hier steeds ingrijpen . Dit kan voor kleine herstelling zijn tot het compleet opschuren of polijsten van een complete stijlschouw op locatie zonder te slopen . Ook kunnen wij een nieuwe schouw op locatie gaan verouderen en patineren .

 

Trappen in natuursteen

Schade aan trap komt ook maar al te vaak voor . Een trede vervangen is zelden een optie en er onstaat ook zo goed als zeker nevenschade bij dit te proberen. Indien het als nog lukt is ook de kans op kleurverschil vrij groot. Wij kunnen in heel veel gevallen de schade onzichtbaar herstellen zoals u kunt zien in de voorbeelden hieronder

 

 

Trappen in Terazzo ( beton met natuursteen in )

 

Verkeerd gebruik van reinigings producten in de douche .

Het natuursteen dat men gebruikt in douches is vaak niet bestendig tegen de producten die men gebruikt om het kraanwerk zuiver te krijgen ( zoals antikal en dergelijke ) deze vlekken kunnen wij ook verwijderen .

Of indien er te veel kalk aanwezig is zoals hieronder dan kunnen we dit ook terug perfect oplossen .